Trojan Nasıl Silinir

Uzman Yazar 8 Şubat 2014 23:25

Bilgisayar denilince akla ilk gelen geniş ve önü kapanmayacak uçsuz bucaksız konum gelmektedir. Hayatımızın gerçeği olan bilgisayarlar bizim için önem teşkil etmektedir. Bu yüzden burada amaç bilgisayarı doğru şekilde kullanmaktır. Her ne kadar kullanımımız doğru olsa da yazılım oyun dosyalar daha birçok konumda bilgisayarımıza zarar vermektedir. Bilgisayarı korumak için gelişmiş sürümler yâda geliştirilmiş programları yükleyerek bu durumdan faydalanmak gerekmektedir.* AVG yüklemekle başlayabilirsiniz.

AVG indirmek için tıklayınız.

Özel bir şekilde yapılmış program olup bilgisayarınızı tamir etmektedir. Tamirciye götürüp para vermek yerine bu program sayesinde çalıştırarak tamir edip bakımını yapmaktadır. Geri yükleme yaparak silinmiş dosyaları geri getirme olasılığı çok yüksektir. Gereksiz olan dosyaları da kontrol ederek kaldırmaktadır. Diğer programda combofix eğer bilgisayarınıza yüklenen yazılımlar mevcut ise tespit ederek girdiğiniz internetteki dosyaları da temizlemektedir. Dosyaları koruma altına almak istiyorsanız başka bir konuma yerleştirmeniz gereklidir.

Combofix indirmek için tıklayınız.

ESET NOD32 üstün özellikleri sayesinde bilgisayarı da bulunan virüslere karşı tek çözümdür. Koruması bir numara olup internet ortamında girdiğiniz siteler sayfalar yâda oyunlardan bilgisayarınıza girebilecek virüslere karşı korumaktadır. Özelikle sosyal ağlarda paylaşılan resim yâda yazılardan geçebilen virüs casus yazılımlar yâda Truva atı gibi durumlarda hemen bilgisayarı korumaya alarak engellemektedir. Programı çalıştırarak sizde oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz.

NOD32 indirmek için tıklayınız.

Hızlı şekilde çalışarak bilgisayarı yavaşlatmadan mükemmel bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. Trojen diğer adıyla Truva atı olarak bilinen bilgisayarlara zarar veren programlardır. *Küçükte olsalar zararları oldukça büyüktür. Hacker olduğunu bu trojenleri kullanan hatta bilgisayardaki bütün bilgilerini şifrelerini ele geçiren kişiler olarak da biliriz. Bu yüzden anti virüs programlarını devreye sokarak bunlardan kurtulmak mümkündür. Bu yüzden dışarıdan gelecek hiçbir resim yâda dosyayı kabul etmeyin.

manşet trojan nasıl silinir trojan silme trojan temizle trojan temizleme

Bir yanıt yazın

Yorumlar (0)

Bu yazıya ait yorum bulunamadı. İlk yorumu sen yapmak ister misin?